Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2008

Επί χθεσινής ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ

ορισμένα σχόλια (επεισόδιο της 07.02.2008):

5:22 - Γιώργος Κοινούσης

Βλέποντας τον Κοινούση στον Αυτιά να μιλάει για μύτες, συνειδητοποίησα πως η πρώτη συναυλία που παρακολούθησα ποτέ, είχε μοναδικό headliner τον... Κοινούση. Unplugged παρακαλώ! Ποιος θεός (sic) με σκοτείνιασε και μεγαλώνοντας δε μυτοβλητιάστηκα και του λόγου μου, ε δε ξέρω.

7:56 - Θεοδώρα Τζάκρη

"Γίνε βουλευτής κι εσύ.
Δε χρειάζεται να γνωρίζεις, δε χρειάζεται να σκέφτεσαι, δε χρειάζεται - ούτε καν - να μπορείς να μιλάς!
Στη βουλή θα μπεις, αρκεί ξανθά τσαρούχια να φοράς!"

Όποια ξαμολήσει τη φράση 'ποσοστώσεις εκλογής'*, θα τη βάλω να εκφωνήσει 100 φορές το λόγο της Τζάκρη, όπως τον παρουσίασε η ίδια, όχι από τα χαρτιά που είχε μπροστά της και διάβαζε (;).

Αποβιντεοφώνηση των αποσπασμάτων που παρουσίασε η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ, από το λόγο της βουλευτού Θεοδώρας Τζάκρη στο κενοβούλιο:

"...την πιο πολυπλαθή πλη πληθή νομαρχία στην επικράτεια..."
"...προς την κατεύθυνση αρθό αυτή..."
"...τα ταμεία αλληβο αλληλοβοηθείας θου ναυτικού, του στρατού και της αεροπορίας, καθώς και του ταμείου τραμείος, ε προνοίας του ναυτικού αντίστοιχα..."
"...ποιόν σκοπό η κατάργηση ξυπηρετεί η κατάργηση ενός νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου..."
"...αναφορικό τώρα..."
"...και επειδή η αμυντική θωράκιση της χώρας αποτεί απ απετεί είναι ολοκληρωμένο και σοβαρό πρόγραμμα, απετ είν η, ζήτημα, καταψηφίζω επί της αρχής και επί του συνόλου το νομοσχέδιο αυτό. Σας ευχαριστώ."


8:33 - Άνθιμος

Στην κολυμβήθρα αυτός με βούτηξε. Γι'αυτό σιχάθηκα το νερό και έξτοτε δεν πλησίασα κολυμπισίνα ούτε ζωγραφιστή.


Σώας και αβλαβή τας φρένας.


* Η τεραστίων διαστάσεων μπαρουφο-θέση: ένα προκαθορισμένο ποσοστό του βουλευτικού σώματος να απαρτίζεται σώνει και καλά από γυναίκες.

2 σχόλια:

Paris Apostolopoulos είπε...

μην με κοροιδεύετε...κοροιδευετε τον θεο!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!

αχαχαχ

karios είπε...

Το σκέφτηκα πολύ να μπω μεσ'στη βουλή! Απαράδεκτο:)
Περαστικά και για τον Άνθιμο, χάσαμε απίστευτες ελληνοφρένειες με Άνθιμο αρχιεπίσκοπο, και περαστικά και με το νερό, την έχουμε κοινή αυτή την απέχθεια. Για τις ποσοστώσεις εκλογής τι να πω. Λέω να το κάνουμε και για άλλων ειδών προτιμήσεις, οι μισοί υποχρεωτικά να είναι gay, το ίδιο ποσοστό λογικής θα είχε.