Σάββατο, 8 Μαρτίου 2008

Disgusting & Sick

4 σχόλια:

dtsomp είπε...

Ααα τι ωραία, βρήκαμε καινούριο τρόπο να κάνουμε τα παιδιά μας κομπλεξικά.

Αλήθεια, η προφορά του παρουσιαστή είναι σκωτσέζική ή ιρλανδική; Ποτέ δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω...

pixie είπε...

Ούτε εγώ τα πάω καλά με τις συγκεκριμένες προφορές. Θα έλεγα ότι είναι ιρλανδική και θα ήμουν λάθος, αφού ο ηθοποιός που αφηγείται είναι από τη Γλασκόβη. Ωστόσο, ο τρόπος που μιλάει δεν αποτελεί κλασικό δείγμα της περιοχής. Για σύγκριση, εάν παρακολουθείς Lost, ο Desmond έχει πιο 'αυθεντική' σκωτσέζικη προφορά.

Όσο για τα μωρά, θεωρώ ότι οι γονείς θέλουν 'κρέμασμα'.

karios είπε...

Τυπικές ακρότητες υπερθρησκευτικών κρατών. Καράβλαχοι του κερατά, ακούς πώς μιλάνε οι γονείς και καταλαβαίνεις τι σκατά κάνουν στα παιδιά τους. Εκνευριζομαι απίστευτα όταν βλέπω τέτοια πράγματα. Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο βέβαια. Αρκεί να δεις 'θρησκευτικά' κανάλια με τους κανίβαλλους που κραυγάζουν, καθώς και την αντίστοιχη εκπομπή του infoWAR στο ΣΚΑΙ video on demand. Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες σκηνές του Μπόρατ:) (η [10τονη] γιαγιά του Terry απαντά το τηλέφωνο με 'praise the lord' - ΕΛΕΟΣ).
Btw, pixie, οι γονείς δεν θέλουν 'κρεμασμα', θέλουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ!

pixie είπε...

Εκείνο που φαίνεται περίεργο σ'εμένα δεν είναι η (δυστυχώς αναπόφευκτη) ύπαρξη τέτοιων ακραίων αθλιοτήτων, αλλά η συμμετοχή πολλών && η ανοχή ακόμη περισσοτέρων σε αυτές.

Δεν είμαι ειδική παιδοψυχολόγος, αλλά το γεγονός ότι η μικρή Βραζιλιάνα κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον πατέρα της μου φαίνεται (τουλάχιστον) ύποπτο.

Το 7χρονο μωρό εκδίδεται στους δρόμους και τις πλατείες μεγαλουπόλεων ως ιεροκήρυκας και αντί για στίχους παιδικών τραγουδιών αρθρώνει κουβέντες όπως:
"I've learnt that if you don't repent, you're gonna be hurt very bad. Burns will be on all your flesh, worms will be eating you, worms that eat your flesh off"
(part 5, 05:40).

Η περίπτωση του Terry κάνει κρα ότι πρόκειται για παιδική εκμετάλλευση από τον 'πατέρα του-λεβέντη γιο' της ταπεινά θεοσεβούμενης γιαγιάς του. Εκτός θεατρικής παράστασης, από το βλέμμα του 9χρονου εισπράττει κανείς σύγχυση και αποπροσανατολισμό παρά τη συνεχόμενη κατήχηση της γιαγιάκας.

Τί να πω; Όσο κι αν απεχθάνομαι την απόδοση χαρακτηρισμών, βλέποντας αυτούς τους ενήλικους κηδεμόνες, δυσκολεύομαι να αποφύγω τον πειρασμό χρήσης επιθέτων του τύπου 'στόκος', με την έννοια του 'βλάκας', με την έννοια του 'έχων χαμηλό διανοητικό επίπεδο'.

Μακάρι να υπήρχε άμεσος και εύκολος τρόπος, αυτό το τερατώδες μόρφωμα λογικής+πίστεως+πράξεων που αναπτύσσεται και στρογγυλοκάθεται μουχλιασμένο στο μυαλό πολλών ανθρώπων, να ξεριζωθεί και να πεταχτεί στ'αζήτητα μια και καλή.

Για την ώρα η λύση που διαθέτουμε νομίζω πως είναι: 'Ερεύνα με open ID'.