Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008

Φαταούληδες

Είπα κι εγώ!

Είμαι παντελώς άσχετη σε θέματα πολιτικών και πολιτειακών θεσμών, δε λέω. Έτσι τα λίγα που γνωρίζω σχετικά με τη νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία, δε με βοήθησαν στο να καταλάβω από πού κι ως πού θα έπρεπε να μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό το αίτημα.

Το βιολί με τις διαγραφές είναι πολυπαιγμένο (αν και τελείως ξεκούρδιστο). Αλλά το να απαιτούν δέκα καλεσμένοι να επιστρέψει την πρόσκλησή του ο πρώην ενδέκατος της ομάδας, επειδή διαφώνησε με τις επιλογές του τσιφ από το μενού...

Ποιος μοίρασε τις προσκλήσεις, για θα μπερδέψω κι αυτά που ξέρω; Ο e-Lawyer σχολιάζει την είδηση και τουλάχιστον βλέπω ότι δεν ακούγεται μόνο σε μένα κουφή η εν λόγω σαχλαμάρα.

Ο δείκτης αποθράσυνσης και πυγμής (του τύπου 'δε-θ'ανεχτώ-για-πρόβατο-κανένα-ναύτη-που-μου-τη-μπαίνει' την ώρα που το πλοίο βουλιάζει με τους μισούς και βάλε επιβάτες να βρίσκονται κάτω από το νερό) κοντεύει να σπάσει τα έδρανα. Σιγά μη φύγει κανάς πόντος απ'το διχτυωτό ράσο, οπ σόρυ, κοστούμι ήθελα να πω.

Υ.Γ.: Για τα ράσα τι να γράψω. Άνθρωποι είναι οι κληρικοί
, έχουν κι αυτοί στιγμές αδυναμίας. Αυτή τη φορά έβαλα τα γέλια κανονικά.

3 σχόλια:

karios είπε...

Αχ, αυτή η επικαιρότητα.
Ας τα πάρουμε ένα ένα γιατί έχει ζουμάκι. Το θέμα του Τατούλη είναι η πλήρης περιφρόνηση της δημοκρατίας από πλευράς ΝΔ. θεωρούν μέσες-άκρες ότι η έδρας δόθηκε από το λαό στον Τατούλη μόνο και μόνο επειδή εκείνος άνηκε στην ΝΔ ατ δε τάιμ, άρα και η έδρα ανήκει στη ΝΔ και όχι στον Τατούλη. Λες και στο ψηφοδέλτιο έγραφε "Πέτρος Τατούλης (όσο δεν τον διώχνουμε)". Χαχα.
Τα ράσα ήταν το χάιλαιτ της εβδομάδας. Φαντάσου όμως να υπάρχει μόνο μία φλέβα χρυσού και να θέλουν να την ξεζουμίσουν πάνω από ένας. Ε, κάποια στιγμή θα πέσει και ξύλο. Και που να πιάσουμε και το θέμα του 'αγίου φωτός' με την άγια αυτανάφλεξη του λευκού φωσφόρου κάθε πάσχα. Μιλάμε για φοβερό θαύμα (το οποίο, ας είναι καλά ο Καλόπουλος κάθε πάσχα, όλοι θα έπρεπε να ξέρουμε ως τώρα ότι γίνεται και σε τηλεοπτικά στούντιο, γιατί ο φώσφορος δεν νοιάζεται που βρίσκεται όταν αντιδρά με το οξυγόνο και αναφλέγεται).
Αλλά αν υπάρχει χρήμα στη μέση, τι περιμένεις; :)
Πάντως, ο ιερές-spiderman στο 0:12-0:13 με τα κόκκινα στο video που λίνκαρες μου χάρισε απλόχερα το γέλιο. Βαράνε γενικώς ακόμα και με κηροπήγια και λιβανιστήρια. Μιλάμε δηλαδή για ένα νέο είδος ιερατικής πολεμικής τέχνης (μάλλον ζηλέψανε το κουνγκ-φου των μοναχών βουδιστών).
Μπράβο τα παλικάρια, μας διασκέδασαν πάλι σήμερα.

pixie είπε...

@karios
- Τατούλης case
Είναι περίπτωση 'άκρον άωτον στρουθοκαμηλισμού' από πλευράς της κυβέρνησης.
Από πού να τους πιάσει και πότε θα τελειώσει, άμα καθίσει κανείς να κάνει σοβαρό απολογισμό της κατάστασης στη διακυβέρνηση της Ελλάδας μετά τον εμφύλιο.

- P case
Θυμάμαι ένα χημικό λυκείου που έβγαζε καντήλες στο άκουσμα 'φώσφορος'... 'φωσφόρος' με βλέμμα 'σκασμός-μη-σου-δώσω-αποβολή'. Το λεξικό μια φορά αναφέρει και τους δύο τύπους.

- Ράσα case
Ναι, τον πρόσεξα κι εγώ τον ιπτάμενο με το κόκκινο ράσο :). Πώς και δε ζητήσανε τη συνδρομή των αγίων (βοήθειά μας), φορώντας κολάρο τα εικονίσματα στους μοναχούς της αντίπαλης χριστιανικής εκκλησίας;

karios είπε...

Χαχα, αυτό μου θυμίζει το επεισόδιο του SouthPark όπου ο Cartman νομίζει ότι έχει ψυχικές δυνάμεις και κάπου στο τέλος κάνει μία "ψυχική" μάχη με τους άλλους αντίστοιχους απατεώνες. Βρες το εδώ και δες το προς το τέλος, ο τίτλος είναι Cartman's Incredible Gift και είναι στο season 8: http://www.southparkstudios.com/episodes/
Έτσι θα κάνανε και οι παπάδες φαντάζομαι.