Κυριακή, 5 Απριλίου 2009

Διάφορα

Οι καμηλοπάρδαλεις κοιμούνται 10 λεπτά με 2 ώρες το πολύ το εικοσιτετράωρο. Πρόκειται για μία από τις άχρηστες πληροφορίες που κόλλησαν στο μυαλό του Alan Fletcher, την οποία διάβασα στο εισαγωγικό σημείωμα ενός βιβλίου που ετοίμαζε 18 χρόνια.

Αν ποτέ γράψω βιβλίο, το tip που θα συμπεριλάβω θα είναι εγωκεντρικό. Θα μιλάει για το πόσο μου τη δίνουν οι γλάροι. Τώρα που το δευτεροσκέφτομαι, μπορεί να γράψω και τίποτα στίχους. Αν ο μουσικός που θα προσφερθεί να τους μελοποιήσει κάνει καλή δουλειά, ίσως του παραχωρήσω τα δικαιώματα για να κυκλοφορήσει σιντί, το οποίο φυσικά θα κάνει πάταγο. Διότι ερωτώ, σε ποιο νορμάλ άνθρωπο αρέσουνε οι κλάροι; Κρα, κρα, κρα μας έχουν πάρει τ'αυτιά. Τώρα που καλυτερεύει ο καιρός, ξεμύτισαν πάλι τα βλαμμένα.
Αν οι φωτογραφίες ήτανε ξενοδοχεία θα τις κατέτασα στην κατηγορία δύο αστέρων. Δε μου πολυαρέσει η στάση της ανεμώνης. Επιπλέον, δεν ήξερα τι κόψιμο να διαλέξω για τον αστερία, εκεί που πήγε και άραξε. Όποιος γνωρίζει τι είναι εκείνο το πράσινο πράγμα που κάθεται πάνω στο βράχο (παραδίπλα από τον αστερία) ας με πει τι ρόλο βαράει για δεν ξέρω με ποια φράση να το ψάξω στο google.

Αυτά.

ΥΓ: Ακρίβυνε και το γιαούρτι :D

Δεν υπάρχουν σχόλια: