Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Κατ'εξαίρεση, τα εδώ σχόλια δεν αποθαρρύνονται


Για τους μάγκες εκεί έξω, όταν καμιά φορά συναντάτε τύπισσες που είναι κομμάτια, κρατάτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ένα επιπλέον σκονάκι που αναγράφει την πιθανότητα το κομμάτιασμα να οφείλεται στην εκκίνηση της περιοδικής αιματικής ροής που λαμβάνει χώρα μηνιαίως στην περιοχή της μήτρας και η οποία κατά μεγάλο ποσοστό είναι υπεύθυνη για την απομύζηση σημαντικών ποσών ενέργειας από τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα, σωματικό, πνευματικό, νοητικό.

Στις περιπτώσεις που το συγκεκριμένο σκονάκι επαληθεύεται, κάντε μας τη χάρη και προσπεράστε χωρίς σχόλια, όχι τόσο λόγω κινδύνου αποστολής παντόφλας από μέρους μας, αφού τέτοια συμπεριφορά συναντάται κυρίως κατά την εκδήλωση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, όσο για το ότι δεν έχουμε την όρεξή σας. Για αρχή, ας πούμε, αιμορραγούμε!

Το μήνυμα δεν απευθύνεται σε χοντρόπετσους, αφού αυτοί συνήθως έχουν ξεπεράσει τα όρια ευγένειας σε τέτοιο βαθμό που χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης. Τέλος, δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής, αλλά σε περίπτωση που το σχολιάκι προέλθει από καρακάξα (και Τερέζα να είναι, αν σου τη μπει επειδή και ενώ έχεις το μηνιαίο σου πόνο, λαμβάνει τον τίτλο της καρακάξας αυτομάτως), εκεί η απάντηση παίζει ανάλογα με τις εναπομείνουσες αντοχές από ένα απλό sod off μέχρι ψυχολογικό εξευτελισμό πάντοτε σύμμετρο σε σχέση με την ποιότητα της πηγής 'ενδιαφέροντος' της καρακάξας.

Άσχετο: εφτακόσιες λέξεις, σε λιγότερο από μία ώρα... ενώ για να γράψω κανά τριακοσάρικο στο αναθεματισμένο 'Σκέφτομαι και Γράφω', τρώω μια ολόκληρη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: